Om Oss

Jospers Vin & Grill är ett spännande nytt unikt koncept som bygger på en ny framtagen träkolsgrill som har revolutionerat marknaden i Spanien.

Med denna grill levererar Jospers den bästa smaken av grillat från hela meny´n av högsta kvalitet.

Jospers grillar allt från sin meny idag från förrätter, varmrätter och t o m desserter !

Är du en vinälskare har Jospers Vinbar vad du letar efter. Jospers är den första och enda vinbaren i Malmö där du kan få alla viner från hela världen på glas och pröva dig fram med fantastiska glas priser.

Josper Vin & Grill ligger på Lilla Torg I Malmö som är en av Malmös mest besökta platser och kändaste platser pga dess stora uteserveringar och krogar runt om.

Smakupplevelser, varm och en familjär miljö samtidigt en proffsig vänlig service är tyngdpunkten hos Jospers !

Jospers en riktig grill…

 

Vår mat – filosofi på Jospers

Nu när du väl hittat  hit låt oss förklara vad Jospers står för i den kulinariska upplevelsen kring mat och hur du som kund står i centrum för en trevlig utekväll med sällskap och god mat.

Vad är Jospers och vart kommer namnet från?

Josper är en kolgrill som utvecklats i Barcelona och som slagit stort i Spanien. Vi har valt att döpa restaurangen därefter då vi vet då vi vet att Josper står för kvalitetsgrill och vi står för att det blir kvalité när maten grillas. Vidare så har vi stor andel av viner från hela världen som är redo att avnjutas till våra maträtter.

Vad för mat kan jag förvänta mig hos Jospers i Malmö?

Våra influenser är i första hand från Spanien. Vi anser att maten i Spanien är i särklass en av de mest spännande som finns, sedan att all mat är genuint kolgrillat i Josper grillen gör dessutom att maten får en präglad arom så att man verkligen äter en bit av Spanien.